0
Winkelmand 0,00
Cart is empty

297

bomen geplant

22 dec. t/m 2 jan. zijn we gesloten

Save the earth,  it’s good for you  Red de welt,  dat is good veur dich

“DE IMPACT VAN OLIJFGROEN”

Save the earth, it’s good for you

Wij zijn zoogdieren en ons doel als soort is leven en overleven. Zorgen voor elkaar en onze omgeving is een oeroude overlevingsstrategie. Door te bouwen aan een toekomst die het waard is om in te leven, geef je zin aan jouw leven en dat van de mensen om je heen. In mijn wereld is de duurzame keuze de beste keuze. Kwaliteit in eenvoud en schoonheid voor een eerlijke prijs. Mijn diensten zijn geschikt voor de verduurzaming van elke organisatie. Naast organisatieadvies is het tijd voor actie! Daarom ontwikkelt OLIJFGROEN concepten die de wereld redden. En daar mag iedereen van genieten.

Zo krijgt iedereen de kans om deze wereld een beetje mooier te maken.

zo help ik u verduurzamen

DIENSTEN

ADVIES EN BEGELEIDING

Maak het verschil met duurzaam ondernemen. Duurzaamheid integreren in het hart van de organisatie. Samen lijnen wij uw missie en visie duurzaam uit en vormen een strategie om dit waar te maken. Door duurzaamheid in de kern van uw organisatie op te nemen bent u klaar voor de toekomst en heeft u een goed verhaal waarmee u klanten en medewerkers bindt. Voor duurzame koplopers to be!

ConceptEN

Concepten die uitnodigen duurzaam te handelen dragen direct bij aan een duurzame toekomst. Daarbij vergroten ze de bewustwording. Olijfgroen concepten vertaalt de why in een product, actie of visual die jullie verhaal verteld. Dingen waar je blij van wordt, die het leven leuker maken, met een boodschap en natuurlijk een positieve impact. Daarmee verover je de harten van jouw klanten. De natuur is hierin de belangrijkste inspiratiebron. Een minimalistische vormgeving bevordert de focus op de essentie. Voorbeelden van olijfgroen concepten vindt u in de webshop. Uiteraard bedenken wij graag een maatwerk concept, specifiek voor uw organisatie.

Bedrijven, overheden, ngo’s en burgers. Iedereen dus.

We leven in een transitie tijdperk. Politieke, economische en sociale krachten zetten de markt in beweging. Wil je op lange termijn overleven, moet je mee. Iedereen die dit inziet wil ik helpen.

DE ESSENTIE

De aarde is ons thuis. De natuur verwondert ons met haar adembenemende schoonheid, verwoestende kracht en vernuftige systemen en creaties. Wij zijn onderdeel van dit grote geheel. Willen wij als soort overleven, zullen wij moeten leren leven en ondernemen binnen de grenzen van de aarde.

Om de transitie naar een duurzame samenleving waar te kunnen maken moet er in korte tijd veel gebeuren. Wetenschappelijke- technische en organisatorische ontwikkelingen die dit mogelijk maken volgen elkaar in hoog tempo op. Deze reuring veroorzaakt een vertroebeld beeld dat mensen ervan weerhoudt in beweging te komen. Door de essentie van duurzaamheid ruimte te geven ontdekt u dat duurzaamheid inspireert. Door alle overbodige informatie aan de kant te schuiven ontstaat er perspectief dat uitnodigt om te mee te bouwen aan een wereld die het waard is om in te leven.

WALL OF FAME

Zie hier onze certificaten van Trees for All

WAAROM

HOE

OLIJFGROEN klanten

Heeft u een vraag

STUUR GERUST EEN BERICHT​

Mail: Marjon@olijfgroen.com

Tel: 0031 (0) 638154330

Adres: Graetheide 6, 6121 RN Born

KvK: 68179154

Shopping Basket